#

Национален конкурс за зрелостници: „Проекти с европейско финансиране-добрият пример в моя роден край“ (20.02.2019 г.)

Национален конкурс за зрелостници: „Проекти с европейско финансиране-добрият пример в моя роден край“ (20.02.2019 г.)
Дата: 20.02.2019 | Преглеждания: (3238)

Катедра „Финанси и кредит“ при Стопанска академия „Д. А. Ценов“ – гр. Свищов, Фондация „Проф. д-р Минко Русенов“ и специалност „Финанси“ за поредна година организират национален On-line конкурс за зрелостници. Тазгодишното предизвикателство е написването на ЕСЕ на тема:

„ПРОЕКТИ С ЕВРОПЕЙСКО ФИНАНСИРАНЕ – ДОБРИЯТ ПРИМЕР В МОЯ РОДЕН КРАЙ“

Конкурсът е предназначен за зрелостниците от всички средни училища в страната и чужбина. Всеки желаещ да участва следва да подготви и изпрати своето авторско есе в срок до 08 април 2019 г. на e-mail адресът на катедрата: department.fk@uni-svishtov.bg

На сайта на катедра „Финанси и кредит“ е налична пълна информация за конкурса, вкл. макет на есето в MS Word. На всеки участник ще бъде връчен поименен CЕРТИФИКАТ, гарантиращ прием по първа избрана специалност в Кандидатстудентска кампания 2019/2020 г. и ПАРИЧНА СТИПЕНДИЯ в размер на 200 ЛВ. за първия Студентски празник /08 Декември/, за всеки автор записал се като студент-редовна форма на обучение, специалност „Финанси“ в Стопанска академия „Д. А. Ценов“ – гр. Свищов.

Призовите места ще бъдат обявени на 8.IV.2019 г. в рамките на 67-та годишнина от създаването на Първата българска финансова катедра.

Пълна информация за конкурса е достъпна на адрес:

http://finance1952.com/ese2019/index.php  

В рамките на ежегодните кампании за учебната 2019/2020 г. катедра „Финанси и кредит“, фондация „Проф. д-р Минко Русенов“ и АЦККВО, с финансовата подкрепа на „Банка Пиреос България“ и ЗД „БулИнс“ АД организираха и проведоха мащабно национално ученическо състезание по „Банкиране, финансиране и бюджетиране“ 2019 г. с общ награден фонд от 25 800 лв.

Със съдействието на партньори на катедрата, нейни членове, докторанти, бивши и настоящи възпитаници бяха раздадени на над 2500 средношколци брандирани рекламни комплекти в градовете: Враца, Плевен, Велико Търново, Свищов, Горна Оряховица, Видин и Добрич .