#

Запомнящо се изказване на абсолвента-финансист Слави Петров на церемония по дипломиране на випуск магистри в СА „Д. А. Ценов“ (31.03.2023 год.)

Запомнящо се изказване на абсолвента-финансист Слави Петров на церемония по дипломиране на випуск магистри в СА „Д. А. Ценов“ (31.03.2023 год.)
Дата: 31.03.2023 | Преглеждания: (881)

В рамките на проведена церемония в Аулата на СА „Д. А. Ценов“ по връчване на дипломите на магистри, защитили дипломни работи на 1 и 2 юли 2022 год. поиска думата от декана проф. д-р Андрей Захариев и зае мястото зад трибуната завършилия програма „Инвестиционен мениджмънт“ финансист Слави Петров. В своето изказване, адресирано и като благодарност към катедра „Финанси и кредит“, прозвучаха позитивни пожелания и пряка връзка с неговия първи студентски празник в бакалавърска степен през далечната 2017 год. Тогава, специален гост на тържеството бе г-н Емил Ангелов – главен изпълнителен директор на „Банка Пиреос България” АД, Заместник-председател на Съвета на Директорите и Заместник-председател на Изпълнителния комитет. В рамките на гостуването в академията на банкера бе официално открита научна лаборатория за докторанти към катедра „Финанси и кредит“ носеща името на банката. Със своето ярко изказване към честващите празника студенти г-н Емил Ангелов тогава споделя житейски истини и дава напътствия, които заслужава да бъдат припомнени и днес, благодарение на архива на катедрата и записа от събитието в YouTube:

https://youtu.be/2lGzhYTMaFM

Шест години по-късно дипломантът-финансист Слави Петров показа на целия випуск защо е важно да има връзка с бизнеса от първата година на следването. В направено със запомняща се дикция и аналитичност изказване младият магистър получи заслужени аплодисменти от своите преподаватели и своите колеги-съвипускници.

Изказването на Слави Петров може да видите в YouTube като самостоятелен запис от тържествената церемония в СА „Д. А. Ценов“:

 https://youtu.be/3eZebnXAYAw

Пълна фотогалерия от церемонията по дипломиране, вкл. с персонални снимки на всеки магистър е достъпна чрез сайта на катедра „Финанси и кредит“ на адрес:

https://finance1952.com/gallery//bulgaria/114/diplomirane-oks-magistyr/

Пълен видеозапис от церемонията в YouTube (1 часа и 17 мин.) е достъпен на адрес: https://youtu.be/zQI4ntGHB9I