#

Национално ученическо състезание по банкиране

Дата: 01.12.2016

Първа българска финансова катедра – катедра „Финанси и кредит“ и екипът на Академичен център за кариерно консултиране и връзки с обществеността при Стопанска академия „Димитър А. Ценов“ – Свищов

имат удоволствието да Ви поканят за участие в ІV поредно издание на:

 

НАЦИОНАЛНО УЧЕНИЧЕСКО СЪСТЕЗАНИЕ ПО БАНКИРАНЕ

„МОЯТ ПЪРВИ БИЗНЕС КРЕДИТ“

 

2 ДЕКЕМВРИ 2016 г. (петък)

 

По случай професионалния празник на банкера – 6 декември, Първата българска финансова катедра – катедра „Финанси и кредит“ и Академичният център за кариерно консултиране и връзки с обществеността при Стопанска академия „Димитър А. Ценов“ се обръщат към Вас, отправяйки Ви уникално по рода си образователно предизвикателство – Четвърто национално ученическо състезание по банкиране – „Моят първи бизнес кредит“, което ще се проведе на 2 декември 2016 г. (петък) с начален час 10:00. Освен в иновативното задание със състезателен характер, на 3 декември (събота) участниците и техните учители ще имат възможността да се включат в ексклузивно организиран сертифициран Майсторски клас с лектор-специалист от банковата практика, удостоверяващ придобиването на специфични знания и умения в областта.

Съгласно регламента на състезанието, участие в него могат да вземат учениците от 11-ти и 12-ти клас на всички средни училища в страната. Участниците ще разработват бизнес-идея, с която ще кандидатстват за банков кредит пред представители на търговски банки. В процеса на разработване на идеята, състезателите ще бъдат подпомагани от ментори – преподаватели и докторанти от катедра „Финанси и кредит“, както и от кредитни консултанти – представители на търговски банки.

Идеите ще се оценяват от компетентно жури, формирано от директорите на клонове и офиси на търговски банки, съвместно с професори и доценти от катедра „Финанси и кредит“. Участниците ще бъдат технически и информационно осигурени от организаторите (PC, Internet).

За учениците и техните учители ще бъде организирана тържествена вечеря, нощувки, кафе-пауза и закуска. Състезанието ще бъде широко отразено в медиите, социалната мрежа на www.facebook.com/finance1952 и Интернет.

Краен срок за регистрация чрез изпращане на формуляр за участие (по и-мейл): 29 ноември 2016 г. (вторник).

 

Допълнителна информация: 

• Престоят на участниците (нощувки и хранения) е за сметка на Организаторите.

•   Участниците могат да използват лична мобилна техника при решаване на заданието.

 

Контактна информация за потвърждаване на участието:

Академичен център за кариерно консултиране и връзки с обществеността при Стопанска академия „Димитър А. Ценов”,

гр. Свищов, п.к. 5250, ул. „Ем. Чакъров” № 2

тел. (0631) 66 437, e-mail: edu.marketing@uni-svishtov.bg

гл. ас. д-р Юлиян Господинов (моб. тел. 0887 63 00 33)

 

ФОРМУЛЯР ЗА УЧАСТИЕ